El soci de Roures declara a Suïssa pel ‘Fifagate’

Al-Khelaifi, president del PSG i fundador de Bein Sports, està sent investigat per un presumpte suborn
al khelaifi ESPN
al khelaifi ESPN

Nasser Al-Khelaifi, president del PSG i soci del català Jaume Roures a Bein Sports, ha declarat aquest dimecres a Berna en el marc d’una investigació sobre la corrupció a la FIFA. Aquest empresari qatarià es troba en el punt de mira de la justícia suïssa com a sospitós d’haver subornat l’exsecretari general de la FIFA Jerome Valcke per aconseguir els drets de retransmissió dels Mundials de futbol que es disputaran els anys 2026 i 2030.

Després de l’interrogatori, Al-Khelaifi ha declarat que “no tinc res a amagar” i ha explicat que “he arribat tranquil i me’n vaig tranquil”. També s’ha posat a disposició del fiscal en cas que vulgui tornar a citar-lo.

A Valcke se l’acusa d’haver acceptat suborns per facilitar drets de retransmissió de quatre Mundials. Al-Khelaifi, per la seva part, ha comparegut davant la fiscalia suïssa com a màxim responsable de Bein Sports. El canal d’aquest gegant mediàtic a Espanya està participat en un 50% pel grup qatarià i en un 50% per Mediapro, grup del qual és home fort Jaume Roures.

(Visited 39 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari