El soci de Roures declara a Suïssa pel ‘Fifagate’

Al-Khelaifi, president del PSG i fundador de Bein Sports, està sent investigat per un presumpte suborn
al khelaifi ESPN
al khelaifi ESPN

Nasser Al-Khelaifi, president del PSG i soci del català Jaume Roures a Bein Sports, ha declarat aquest dimecres a Berna en el marc d’una investigació sobre la corrupció a la FIFA. Aquest empresari qatarià es troba en el punt de mira de la justícia suïssa com a sospitós d’haver subornat l’exsecretari general de la FIFA Jerome Valcke per aconseguir els drets de retransmissió dels Mundials de futbol que es disputaran els anys 2026 i 2030.

Després de l’interrogatori, Al-Khelaifi ha declarat que “no tinc res a amagar” i ha explicat que “he arribat tranquil i me’n vaig tranquil”. També s’ha posat a disposició del fiscal en cas que vulgui tornar a citar-lo.

A Valcke se l’acusa d’haver acceptat suborns per facilitar drets de retransmissió de quatre Mundials. Al-Khelaifi, per la seva part, ha comparegut davant la fiscalia suïssa com a màxim responsable de Bein Sports. El canal d’aquest gegant mediàtic a Espanya està participat en un 50% pel grup qatarià i en un 50% per Mediapro, grup del qual és home fort Jaume Roures.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides