Aznar: “Catalunya ha trencat el pacte del 78”

L'expresident adverteix que la reforma constitucional no pot ser un pagament al secessionisme
Título de la imagen
Título de la imagen

L’expresident del govern espanyol, José María Aznar, ha trencat el seu silenci per advertir al president Mariano Rajoy que “la reforma constitucional no pot ser pagament a terminis del que ara no volem pagar al comptat al secessionisme català”.

En un acte de la FAES a València, Aznar ha apuntat que l’independentisme “ha creuat les línies vermelles” i “Espanya travessa un moment crític de la seva història, ningú pot abdicar de les seves responsabilitats”.

Aznar ha dit que s’ha llançat el missatge d’una “mentida d’una independència daurada, gratuïta i saludable per al món”, però a parer seu, “la realitat és una altra: la fractura social, una divisió política sense precedents, el descrèdit internacional, l’abandonament massiu d’empreses que no veuen aquest paradís independentista”.

Ha advertit que “està en joc el pacte constitucional del 78, el valor de la transició democràtica i el valor de la continuïtat històrica d’Espanya”. “Catalunya ha trencat el pacte, l’ha destruït, i com a resposta no cap a una apel·lació genèrica a la reforma constitucional”, ha dit.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari