Albiol vol prohibir programes independentistes

En cas d'eleccions, el president del PP català tria vedar segons quines propostes a il·legalitzar partits polítics
Xavier Garcia Albiol
Xavier Garcia Albiol

En cas d’eleccions a Catalunya, el president del PP català, Xavier García Albiol, es mostra partidari de prohibir “els programes electorals que no s’ajustin a la legalitat”, referint-se a aquells que explicitin la seva proposta independentista.

Per contra, Albiol no es mostra partidari d’il·legalitzar partits polítics en funció del seu ideari. A preguntes dels periodistes, així ho ha manifestat el líder dels populars catalans en la roda de premsa que ha celebrat avui dilluns.

Albiol ha comparegut després que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, respongués al requeriment del Govern espanyol que demanava precisar si va declarar o no la independència, i ha assegurat que el president “ha perdut l’oportunitat d’aclarir l’esperpent” que es va viure al Parlament.

La primera reacció d’Albiol ha estat a Twitter, on ha qualificat el president català com “inconscient”, perquè considera que no ha respost amb la claredat que li demanava el Govern en un requeriment previ a l’aplicació del 155.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides