Codorníu mou la seu social a La Rioja

El seu hòlding, Unideco, addueix la defensa dels treballadors i clients davant la "incertesa política i juríca"
cavacodorniu
cavacodorniu

El consell d’administració d’Unideco SA, el hòlding del productor de cava Codorníu Raventós, ha decidit traslladar el seu domicili social, actualment ubicat a Barcelona, a La Rioja. En un comunicat argumenta que la decisió ha estat adoptada per “garantir els interessos dels seus treballadors i clients” davant la “situació d’incertesa política i jurídica” en què considera que es troba Catalunya.

La companyia ha especificat que mantindrà l’estructura productiva i la plantilla actuals. La decisió de Codorníu és particularment significativa perquè es tracta del primer moviment en aquest sentit conegut després de la resposta de Carles Puigdemont a Mariano Rajoy. El seu gran competidor, Freixenet, per cert, discutirà en el seu consell d’administració a finals d’aquest mes si es trasllada, ha explicat el seu president, Josep Lluís Bonet.

A diferència del cas de Freixenet, els responsables de Codorníu no s’havien alineat clarament a favor de la unitat d’Espanya, per bé que han marcat distàncies amb l’independentisme.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides