Codorníu mou la seu social a La Rioja

El seu hòlding, Unideco, addueix la defensa dels treballadors i clients davant la "incertesa política i juríca"
cavacodorniu
cavacodorniu

El consell d’administració d’Unideco SA, el hòlding del productor de cava Codorníu Raventós, ha decidit traslladar el seu domicili social, actualment ubicat a Barcelona, a La Rioja. En un comunicat argumenta que la decisió ha estat adoptada per “garantir els interessos dels seus treballadors i clients” davant la “situació d’incertesa política i jurídica” en què considera que es troba Catalunya.

La companyia ha especificat que mantindrà l’estructura productiva i la plantilla actuals. La decisió de Codorníu és particularment significativa perquè es tracta del primer moviment en aquest sentit conegut després de la resposta de Carles Puigdemont a Mariano Rajoy. El seu gran competidor, Freixenet, per cert, discutirà en el seu consell d’administració a finals d’aquest mes si es trasllada, ha explicat el seu president, Josep Lluís Bonet.

A diferència del cas de Freixenet, els responsables de Codorníu no s’havien alineat clarament a favor de la unitat d’Espanya, per bé que han marcat distàncies amb l’independentisme.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari