Artur Mas paga 2,2ME pel 9-N

L'expresident demana una pròrroga per acabar de pagar la resta de la fiança
Título de la imagen
Título de la imagen

L’expresident de la Generalitat, Artur Mas, ha dipositat ja 2,2 milions d’euros en concepte de la fiança imposada pel Tribunal de Comptes en concepte de responsabilitat comptable per haver organitzat la consulta independentista del 9 de novembre del 2014.

Artur Mas ha demanat també al tribunal una pròrroga perquè se l’hi ampliï el termini que acaba el pròxim dia 20 per abonar la resta de diners, fins a un total de 5,2 milions d’euros imposats pel 9-N, una consulta que havia estat suspesa pel Tribunal Constitucional.

Si Artur Mas no fa efectiva la resta de la fiança, i de no rebre una pròrroga per part del tribunal, el pròxim dia 20 se seguirà amb el procés d’embargament dels seus comptes bancaris i de les seves propietats.

Pel 9-N, juntament amb Mas, es va dictar sentència condemnatòria per desobediència contra la vicepresidenta de la Generalitat, Joana Ortega, els exconsellers Francesc Homs i Irene Rigau, i contra sis alts càrrecs del govern català.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides