Colau demana el cessament de Casado per “piròman”

L'alcaldessa entén que el portaveu del PP va ofendre a l'advertir Puigdemont que podia acabar com Companys
Título de la imagen
Título de la imagen

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha reclamat al PP el cessament del portaveu de la formació, Pablo Casado, per haver advertit en roda de premsa aquesta setmana que el president Puigdemont ha de tenir cura de no acabar com el president Lluís Companys, afusellat per les tropes franquistes fa 77 anys.

Després de l’ofrena floral al Fossar de la Pedrera de Montjuïc, on es troba la tomba de Companys, Colau ha exigit el cessament de Casado perquè “no necessitem més piròmans” sinó gent “serena” i “constructiva” que sàpiguen “respectar el seu interlocutor per construir col·lectivament una sortida política a un conflicte polític”, ha reclamat.

Ha posat èmfasi en la necessitat d’honrar la memòria de Companys i de tots els represaliats del feixisme i la dictadura: “Un poble que no té memòria no té futur. La democràcia necessita memòria”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides