L’FMI demana resoldre el conflicte català

La directora Christine Lagarde avisa que la crisi posa en risc la recuperació econòmica espanyola
Sense títol
Sense títol

La directora del Fons Monetari Internacional (FMI), la francesa Christine Lagarde, ha demanat acabar ràpidament amb “la incertesa política” a Catalunya, perquè pot afectar negativament les finances.

“El que passa actualment a Catalunya és una cosa que esperem que es resolgui entre els diferents actors. Es tracta d’un assumpte espanyol que pertoca a Espanya. Com més ràpid es resolgui, millor. La incertesa no és propícia per a l’estabilitat financera, el creixement i la inversió“, ha dit Lagarde, en una entrevista difosa aquest divendres al canal televisiu France 24.

Lagarde, exministra de Finances de França, ha recordat que l’evolució de l’economia espanyola és una “història d’èxit” gràcies a les reformes i a la “determinació” del seu Govern per “anar al fons” dels problemes que arrossegava l’economia espanyola. “Està constatat que Espanya ha vingut rebent molta inversió estrangera”, ha afegit.

La francesa ha declinat valorar el procés polític a Catalunya i s’ha limitat a reclamar  les dues parts que contribueixin a “acabar amb les incerteses”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides