Quina patacada ha patit David Madí?

david madí
david madí

Considerat com un dels cervells de l’estratègia independentista del PDECat i home de la màxima confiança d’Artur Mas, David Madí acaba de patir una forta patacada personal i política. L’empresa Applus, en la qual ocupa el càrrec de vicepresident sènior, ha comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) el canvi de la seva seu social, que ha decidit traslladar de Bellaterra a un edifici del parc empresarial Las Mercedes, de Madrid.

David Madí va ser nomenat vicepresident sènior d’Applus l’any 2012, amb l’objectiu de vetllar pels interessos de la companyia de certificacions a Catalunya, on controla el 50% del mercat de les ITV. Altres empreses també van contractar els serveis de l’exsecretari de Comunicació de la Generalitat poc després d’abandonar la primera línia de l’activitat política per utilitzar els seus bons oficis davant l’administració catalana, com ara Endesa o Deloitte, però li han acabat rescindint el contracte, a mesura que s’anava enrarint el clima polític a Catalunya.

La decisió d’Applus de canviar la seu social no és l’única rellevant en relació amb els interessos empresarials del nucli dur independentista. La fililal espanyola de la multinacional nord-americana Invacare SA, que es dedica a la distribució de material ortopèdic i que dirigeix la cosina del president de la Generalitat, Ester Puigdemont, també ha comunicat que trasllada la seu social fora de Catalunya. I la societat de gestió financera GVC Gaesco, de la qual era conseller l’actual vicepresident segon d’Òmnium Cultural, Joan Maria Vallvé, ha formalitzat el seu canvi de seu a Madrid.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides