La Guàrdia Civil demana el bloqueig bancari d’Òmnium i l’ANC

L'ha sol·licitat el 5 d'octubre a l'Audiència Nacional en el marc de la causa per sedició
jordi sanchez cuixart
jordi sanchez cuixart

La Guàrdia Civil ha demanat a l’Audiència Nacional el passat 5 d’octubre que bloquegi els comptes bancaris de les associacions promotores del procés Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural, en el marc de la causa oberta contra els presidents d’ambdós, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, per la suposada comissió d’un delicte de sedició.

Segons publica Vozpópuli citant el contingut de l’atestat remès a l’Audiència, la Guàrdia Civil ha demanat a la magistrada instructora Carmen Lamela que es comuniqui amb l’Associació Espanyola de Banca (AEB), a la Confederació Espanyola de Caixes d’Estalvi (CECA) i a la Unió Nacional de Cooperatives de Crèdit (UNCC) perquè els bancs facilitin la informació bancària de les entitats independentistes.

La mateixa informació especifica que l’objectiu de la Guàrdia Civil és “sol·licitar el bloqueig dels comptes i productes bancaris i financers” dels quals l’ANC i Òmnium són titulars o autoritzats.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides