Abertis, Colonial i Cellnex s’apunten a la fugida

Els consells de la gestora d'autopistes, de la immobiliària i la de telecomunicacions han decidit el trasllat
Título de la imagen
Título de la imagen

Com ja s’havia anunciat, el consell d’administració de la gestora d’autopistes Abertis ha votat aquesta tarda traslladar la seu social de l’empresa de Barcelona a Madrid. Un moviment motivat per la incertesa que viu Catalunya.

La nova seu social se situa ara a la capital d’Espanya, concretament a les oficines que la companyia té al Passeig de la Castellana de Madrid.

Tot i que la gestora d’autopistes Abertis està immersa en una opa per part de la italiana Atlantia, que encara ha d’aprovar la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), aquest moviment es produeix després que el seu principal accionista, Criteria La Caixa, amb el 22,25% del seu capital, hagi decidit traslladar la seva seu social a Palma alhora que la seva propietària, la Fundació Bancària la Caixa.

També Colonial, presidida per Joan Josep Brugera, que també és president del Cercle d’Economia, també ha reunit al seu òrgan de govern per confirmar el canvi de seu de la immobiliària. La companyia també trasllada la seu de Barcelona a Madrid.

La companyia està participada, entre d’altres pel grup mexicà Finaccess, el braç inversor de Qatar Investment Authorithy i la família colombiana Santo Domingo i la catalana Puig, propietària del grup de perfumeria i cosmètica del mateix nom.

En el cas de Cellnex, el Consell d’Administració ha acordat aquesta tarda el trasllat de la seva seu social a les seves oficines del carrer Juan Esplandiú de Madrid. En el comunicat de l’empresa de telecomunicacions es detalla que el trasllat es deu als moments d’incertesa que es viuen a Catalunya i aclareix que la decisió no inclou a les societats del grup que presten els seus serveis exclusivament a Catalunya.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides