El ’30 minuts’ retalla Puigdemont

Una destacada afirmació del president sobre la DUI va aparèixer en un avanç però no al programa
puigdemont 30 minuts
puigdemont 30 minuts

El programa de TV3 30 minuts d’aquest diumenge ha aplicat la tisora sobre una afirmació del president Carles Puigdemont quant a la declaració unilateral d’independència (DUI), que havia aparegut en una promoció del programa, titulat Els dies clau.

La declaració d’independència està prevista a la llei del referèndum com a aplicació dels resultats. Per tant, aplicarem allò que preveu la llei“, expressava Puigdemont en el fragment desaparegut de l’emissió del 30 minuts, que ha coincidit amb una sobtada desacceleració de l’impuls per aplicar la DUI personificada pel conseller Santi Vila, l’expresident Artur Mas i la dirigent del PDECat Marta Pascal, que ha explicat que el Parlament només farà aquest dimarts una “declaració simbòlica”.

El president de l’ANC, Jordi Sànchez, ha manifestat el desencant pel contingut del programa responent a un tuit del periodista de l’Ara Gerard Pruna, que explicava que trobava a faltar la declaració de Puigdemont. “Masses coses van faltar ahir en el 30 minuts. Algun dia ho sabrem”, ha dit Sànchez.

Les paraules de Puigdemont que van caure de la versió final del programa havien aparegut al Telenotícies com a prèvia, així com en un tuit del 324, i es poden consultar encara reproduint un vídeo a la secció “TV3 a la carta”, titulat “Puigdemont diu al 30 minuts que està determinat a tirar endavant la declaració d’independència”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides