Líders globals a favor del diàleg entre Catalunya i Espanya

L'organització The Elders, creada per Mandela, insta en un comunicat a una resolució dialogada del conflicte
Título de la imagen
Título de la imagen

L’organització internacional no governamental The Elders, formada per un grup de coneguts líders globals, defensors de la pau i dels drets humans, insta en un comunicat al “diàleg i la moderació davant la crisi a Catalunya” després dels fets del passat 1 d’octubre.

The Elders expressa la seva profunda preocupació davant la recent confrontació violenta a Catalunya i urgeix a ambdues parts a buscar una resolució pacífica a través del diàleg, anuncia l’organisme creat per Nelson Mandela i Graça Machel (activista social a favor dels drets dels nens a Moçambic i dona de l’exdirigent sud-africà) i presidit per Desmond Tutu, premi Nobel de la Pau, en un comunicat fet públic avui i difós, entre d’altres pel President de la Generalitat, Carles Puigdemont, en el seu compte de Twitter.

Els membres d’aquest grup són: el Nobel de la Pau i exarquebisbe de Ciutat del Cap Desmond Tutu, l’esposa de Nelson Mandela Graça Machel, l’exsecretari general de les Nacions Unides Kofi Annan, el secretari general de l’ONU Ban Ki moon, l’expresident de Finlàndia i també Nobel de la Pau Martti Ahtisaari, la fundadora de l’Associació Dones de l’Índia Ela Bhatt, l’exministre de Relacions Exteriors d’Algèria Lakhdar Brahimi, l’exprimera ministra de Noruega Gro Harlem Brundtland, l’expresident del Brasil Fernando Henrique Cardoso, l’expresident dels Estats Units Jimmy Carter, l’activista pakistanesa Hina Jilani, l’expresident de Xile Ricardo Lagos i l’expresidenta d’Irlanda Mary Robinson.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.