Agbar s’afegeix a la fugida de les grans empreses

El grup, controlat per la francesa Suez Environnement, situa la seva seu a Madrid
Título de la imagen
Título de la imagen

El consell d’administració de la Societat General d’Aigües de Barcelona (SGAB, matriu d’Agbar) ha decidit traslladar “de manera temporal” la seva seu social de Barcelona a Madrid a causa de la situació política que viu Catalunya.

La decisió s’ha pres “per tal de preservar la seguretat jurídica dels inversors” i no suposa, “en cap cas”, cap afectació al servei que les diferents operadores del grup presten en tot el territori català.

Agbar, que enguany celebra el seu 150 aniversari, està participada al 100% per Suez Environnement España, empresa pertanyent al grup francès Suez. De fet, la multinacional francesa ja va traslladar fa dos anys de Barcelona a Madrid el seu domicili fiscal a Espanya.

La companyia ha celebrat un consell d’administració extraordinari en què ha pres aquesta decisió, que se suma a la d’altres grans firmes, com Gas Natural o els bancs Sabadell i CaixaBank, entre altres.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides