Sindicats policials demanen la dimissió de Millo per demanar perdó

Segons ells, les càrregues van ser culpa de la "inacció" dels Mossos i "ajustades a dret"
enric millo
enric millo

Els sindicats policials no han acollit de forma gens positiva les disculpes que ha donat el delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, per les actuacions de la Policia Nacional i Guàrdia Civil de diumenge passat 1 d’octubre amb motiu del referèndum d’autodeterminació convocat pel Govern i suspès pel Tribunal Constitucional.

Millo ha lamentat a TV3 que s’hagi “arribat fins a aquesta situació”, de la qual ha responsabilitzat en exclusiva al Govern català, però ha afegit que en haver-hi gent que “ha rebut cops”, només pot “demanar disculpes” en nom dels agents que van intervenir.

Aquesta disculpa no ha agradat precisament als sindicats d’aquestes policies. El Sindicat Unificat de Policia (SUP), en nom dels altres quatre CEP, UFP, SPP i ASP, ha anunciat que sol·licitaran la dimissió del delegat del Govern.

Segons la seva opinió, la seva actuació “va ser ajustada a dret com en altres centenars d’ocasions”. Afegeixen que si hi va haver càrregues va ser per la “inacció” dels Mossos d’Esquadrai per la falta d’anticipació a les ordres rebudes per complir amb el mandat judicial de precintar els centres de votació.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides