Rajoy exigeix a Puigdemont que s’oblidi de la DUI

El president del govern espanyol no veu una altra solució per sortir de la crisi
rajoy a segovia
rajoy a segovia

El cap de l’Executiu, Mariano Rajoy, ha reclamat aquest dijous al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, que suprimeixi “al més aviat possible” el seu projecte de fer una declaració unilateral d’independència, perquè aquesta és “la millor solució” i, a més, “s’evitaran mals majors”.

La millor solució, i crec que això ho compartim tots, és la tornada a la legalitat, que és que totes aquelles persones i governants que han decidit pel seu compte i risc liquidar la llei i situar-se fora d’ella, tornin a la legalitat”, ha dit Rajoy en una entrevista a l’agència Efe.

Davant la possibilitat d’aplicar l’article 155 de la Constitució, ha considerat que hi ha diferents opinions sobre aquest tema i, en plantejar-li si hi ha alternativa a aquesta mesura, ha reiterat que sí que n’hi ha i que passa per la volta a la legalitat dels dirigents de la Generalitat.

Rajoy s’ha mostrat convençut que se superarà aquesta situació i ha recordat que Espanya ha viscut al llarg de la seva història moments “molt difícils” i sempre ha estat capaç de tirar endavant.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides