CaixaBank valora aquest divendres canviar de seu

En la línia del Sabadell, l'entitat bancària vol protegir els interessos dels clients
Título de la imagen
Título de la imagen

El consell d’administració de CaixaBank es reunirà demà divendres per valorar un canvi de seu social de cara a evitar la incertesa per una possible independència de Catalunya.

Així, l’entitat fa un pas al davant després d’haver comentat que prendrà les “decisions necessàries en el moment oportú, sempre amb l’objectiu de fer prevaler els interessos dels clients, accionistes i empleats”; “l’únic objectiu és aquest”, han comentat fonts de l’entitat bancària.

La reunió de demà ve a tomb de la decisió del banc de Sabadell, presa avui pel seu consell d’administració, de traslladar la seu a Alacant.

La caiguda de l’acció en les últimes jornades i el recel dels clients amb els dipòsits ha precipitat l’activació dels plans de contingència.

El Sabadell ha escollit Alacant perquè de les diferents seus del grup a tot Espanya, la de la ciutat valenciana és la més òptima perquè compta amb serveis importants com el de dades. A Alacant se situava la seu de l’antiga CAM (Caixa d’Estalvis del Mediterrani) que va ser adquirida pel Sabadell en subhasta.

En el cas de CaixaBank, Madrid podria ser el nou destí triat de la seu de l’entitat bancària.

(Visited 50 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari