El Sabadell aprova el trasllat a Alacant

El Consell d'Administració del banc català s'anticipa així al que pugui passar dilluns
Sense títol
Sense títol

El consell d’administració del Banc Sabadell ha aprovat aquesta tarda en una reunió extraordinària traslladar la seva seu social a Alacant. L’entitat s’anticipa així al que pugui succeir i no espera a dilluns, quan el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, tenia previst valorar els resultats i els propers moviments a realitzar –tot i que ara, el Tribunal Constitucional ha suspès el ple en què havia de fer-ho.

La caiguda de l’acció en les últimes jornades i el recel dels clients amb els dipòsits ha precipitat l’activació dels plans de contingència. El Sabadell ha escollit Alacant perquè de les diferents seus del grup a tot Espanya, la de la ciutat valenciana és la més òptima perquè compta amb serveis importants com el de dades. A Alacant se situava la seu de l’antiga CAM (Caixa d’Estalvis del Mediterrani) que va ser adquirida pel Sabadell en subhasta.

Fonts de l’entitat han dit que la decisió de canviar la seu és per a “estar en igualtat de competitivitat amb la resta de bancs espanyols”.

CaixaBank, per la seva banda, ha sortit al pas de rumors afirmant que adoptarà les “decisions necessàries, en el moment oportú, sempre amb l’objectiu de fer prevaler els interessos dels clients, accionistes i empleats”.

D’altra banda, el vicepresident i conseller d’Economia, Oriol Junqueras, ha descartat que hi pugui haver una fugida massiva d’empreses: “Vaticinis d’aquest tipus s’han produït moltes vegades i de moment no ha passat mai”. Junqueras ha enviat un missatge de tranquil·litat, afirmant que aquesta és “l’època d’Internet”, en què les empreses i els bancs poden operar des de qualsevol lloc.

(Visited 27 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari