Denúncia contra l’escola Albert Vives per assetjament als fills de guàrdies civils

Título de la imagen
Título de la imagen

Dues persones han presentat denúncies davant els jutjats i una querella davant la Fiscalia de Menors pel presumpte assetjament que pateixen els fills de guàrdies civils a l’escola pública Mossèn Albert Vives de la Seu d’Urgell arran de les actuacions de l’institut armat diumenge passat.

El jutge de la capital alturgellenca ha admès a tràmit les acusacions i ha iniciat les corresponents diligències judicials per determinar si s’ha produït un delicte ‘d’assetjament a menors i fins i tot odi’ envers els alumnes que estan cursant l’educació primària a l’escola que dirigeix Isidor Alberich, que, alhora, és el regidor d’Atenció ciutadana, Tecnologies de la informació i Esports de l’equip municipal convergent que encapçala l’alcalde, Albert Batalla.

Segons ha pogut saber LA VALIRA, alguns mestres dels estudiants van explicar a l’aula l’actuació policial de diumenge tot afirmant que ‘la policia és dolenta’ sense tenir en compte la circumstància que alguns dels alumnes són fills, nascuts a Catalunya, de guàrdies civils. Uns agents que fa anys resideixen a la Seu i no formen part del grup d’antidisturbis. Com a conseqüència de les paraules despectives en vers el col·lectiu policial, els menors van ser objecte d’insults i burles per part d’alguns dels seus companys, el que va provocar que arribessin plorant a casa.

Altres mestres i directors d’escoles de la capital alturgellenca podrien estar també en el punt de mira per part dels mateixos pares guàrdies civils que són fills residents a Catalunya i que es troben amb aquesta situació, així com de la mateixa fiscalia de Menors.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides