L’Exèrcit envia suport logístic a la policia desplaçada a Catalunya

La iniciativa surt del ministeri de Defensa després de les protestes pel desallotjament de Calella
Sense títol
Sense títol

El ministeri de Defensa ha enviat diversos combois de l’exèrcit a Catalunya en una missió per proveir a les forces i cossos de seguretat de l’Estat desplaçades arran de l’1-O. Es tracta de l’Agrupació de Suport Logístic 41 de l’Exèrcit de Terra situada a Saragossa, que va sortir ahir a la nit cap al destacament de suport logístic de Sant Boi de Llobregat (Barcelona).

El material enviat està compost per lliteres, cuines, dutxes i taquilles, per si arribat el moment, els agents desplaçats haguessin de fer servir la instal·lació militar de Sant Boi. Després de deixar els estris en el destacament, els militars tornaran a la seva base a Saragossa.

L’ordre d’enviar el material d’abastament es dóna aquest dimarts, un dia després que desenes d’agents de la Guàrdia Civil fossin desallotjats d’un hotel a Calella després de ser increpats pels veïns. Diferents veus, polítiques i policials, denuncien també des de fa dies les condicions “d’amuntegament” en què es troben els efectius ubicats als vaixells enviats per Interior. Tot plegat fa que la ministra de Defensa, María Dolores de Cospedal, prengués la decisió.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides