Punxen les rodes a centenars de cotxes a Girona

Veïns de Verges, Medinyà, Sarrià i Girona han estat víctimes d'aquests actes vandàlics
rodes punxades a Sarrià
rodes punxades a Sarrià

A la població de Verges (Baix Empordà) s’han comptabilitzat fins a 120 vehicles amb les rodes punxades aquest matí, una acció que s’hauria portat a terme durant aquesta nit.

Verges està governat per la CUP i és la localitat on va néixer el cantautor i ara diputat de Junts pel Sí, Lluís Llach. Llach ha llençat un missatge a les xarxes socials en el que ha dit “l’Alcalde de Verges em diu que el poble s’ha desvetllat amb totes les rodes dels cotxes rebentades. Tot el suport a la gent del meu poble”.

Però altres localitats de la província de Girona s’han trobat amb el mateix fet. Els veïns del carrer Doctor Fleming de Medinyà també s’han despertat amb les rodes punxades dels cotxes aparcats al carrer.

També a Sarrià de Ter han aparegut cotxes amb les rodes punxades a diferents punts de la població. L’alcalde de Sarrià, Roger Torrent, ha publicat a les xarxes socials que “a Sarrià de Ter aquells a qui no agrada que sortim al carrer per la dignitat democràtica rebenten rodes de cotxe. Són una dotzena de vehicles”.

I a la ciutat de Girona també han aparegut una vintena de cotxes amb les rodes punxades, en la zona compresa entre el barri de Pedret i de la Devesa. Els Mossos d’Esquadra estan investigant aquests fets.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides