El petit i mitjà comerç segueix massivament “l’aturada general”

Els grans establiments obren les portes amb precaució
Título de la imagen
Título de la imagen

A diferents barris de Barcelona, el seguiment de “l’aturada general” ronda el 70% dels establiments de petits i mitjans comerços. També els supermercats Bon Àrea, Keysi i Sorli estan seguint l’aturada i han tancat els seus establiments, seguint les indicacions de la Taula per la Democràcia i en protesta per l’actuació policial de l’1-O.

A diferència de les botigues, hi ha molts bars i restaurants que han obert les portes aquest matí, malgrat la convocatòria de tancament. A la zona centre de Barcelona, on es concentren un bon nombre de botigues d’articles de luxe, també han obert les portes a primera hora.

També el Corte Inglés de la Plaça Catalunya al centre de la ciutat ha obert les portes, tot i que ha tancat les persianes dels carrers per on passaven els manifestants que es desplaçaven cap a les concentracions convocades a la plaça Universitat.

Pel que fa a les entitats bancàries, han obert les portes de les seves oficines, tot i que han donat llibertat als seus treballadors per poder anar o no a treballar. Les oficines de les petites poblacions on ha tancat tot el comerç, també han tancat les portes.

A les zones industrials, la majoria d’empreses estan treballant però amb un funcionament desigual. Grans empreses com la planta de factoria Seat de Martorell treballa amb normalitat, segons han informat des de la mateixa empresa a EFE. Altres empreses, com les 770 del polígon alimentari de Mercadona han aturat totalment la seva activitat.

(Visited 19 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari