Un hotel de Calella fa fora la Guàrdia Civil

Els 200 agents que s'allotjaven a l'Hotel Vila van patir ahir un 'escrache' per part de veïns del municipi
Título de la imagen
Título de la imagen

L’Hotel Vila de Calella ha decidit fer fora els més de 200 agents de la Guàrdia Civil que allotjava. La decisió, segons fonts de l’ajuntament, l’ha pres la família propietària del negoci després d’uns disturbis aquesta matinada. El sindicat AUGC, i un advocat en representació de la Benemèrita, ja han anunciat que es querellaran contra el consistori perquè consideren que s’ha coaccionat l’hotel.

Els antiavalots de la Guàrdia Civil que s’allotgen a l’Hotel Vila de Calella van rebre ahir diumenge a la nit la visita de cinquanta veïns que hi van anar per recriminar-los les càrregues policials contra els ciutadans que van participar en la jornada de l’1-O. Els agents van trucar als Mossos d’Esquadra.

Els agents que pernoctaven a l’hotel, no contents amb la reacció dels Mossos, van decidir fer justícia pel seu compte. Van sortir fora, vestits amb roba de carrer, i malgrat estar fora de servei, van usar porres extensibles per carregar contra la manifestació.

Aquest dilluns, hores després d’aquest incident, els 200 agents de la Guàrdia Civil que pernoctaven en aquesta població del Maresme han sigut obligats a deixar l’Hotel Vila.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides