El balanç de ferits s’eleva ja a 893

Un home de 70 anys, que ha rebut un cop de la Policia Nacional, es troba en estat molt greu
Título de la imagen
Título de la imagen

La xifra de ferits i contusionats en les actuacions i càrregues policials per l’1-O s’eleva aquest dilluns al matí a 893 persones, segons el departament de Salut de la Generalitat. A aquesta xifra cal afegir almenys 9 agents de la Policia Nacional i dos de la Guàrdia Civil, segons el Govern. Aquest ha estat l’última dada oferta pel govern de la Generalitat.

Dos dels ferits que es troben en estat més greu estan als hospitals de Sant Pau i Vall d’Hebron.

L’actuació de la policia a Lleida ha deixat un ferit molt greu a la Mariola, on hi ha hagut enfrontaments entre Policia Nacional i ciutadans que feien guàrdia al col·legi electoral.

L’home, de 70 anys, ha rebut un cop de la Policia Nacional durant la càrrega i ha caigut inconscient a terra, com a conseqüència d’un infart. Metges que es trobaven al lloc li han practicat maniobres de reanimació i el ferit ha recuperat la respiració. Una ambulància del SEM l’ha evacuat finalment. I es troba en estat crític, segons fonts policials.

Per demarcacions, hi ha hagut 384 ferits a Barcelona -302 a Barcelona ciutat, 51 a l’àrea metropolitana nord, 31 a l’àrea metropolitana sud-, 47 a la Catalunya Central, 250 a Girona, 42 a Tarragona, 111 a Lleida, 55 a Terres de l’Ebre i 1 a l’Alt Pirineu i Aran.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides