Sánchez vol que Rajoy obri negociacions amb la Generalitat

El líder socialista també ha criticat les càrregues policials i n'ha demanat responsabilitats
pedro sanchez murcia
pedro sanchez murcia

El líder del PSOE, Pedro Sánchez, ha comparegut avui a Ferraz per analitzar els incidents ocorreguts avui en la celebració del referèndum de Catalunya. Per a ell, “Rajoy i Puigdemont són els màxims responsables de les imatges que hem vist avui”. El secretari general dels socialistes espanyols ha demanat al president Mariano Rajoy que obri negociacions amb la Generalitat.

També ha mostrat el seu “desacord amb les càrregues policials” i ha desitjat la prompta recuperació dels ferits, alhora que ha exigit “responsabilitats” als dirigents que han manat les càrregues.

Les crítiques també han anat contra la Generalitat. Per Sánchez, “el Govern de la Generalitat ha imposat a la meitat del Parlament, i a la meitat de la societat, la seva visió de la realitat. Els demanem que tornin al camí de la responsabilitat”.

Pedro Sánchez ha acabat amb una crida a la negociació. “Volem fer una crida a l’esperança i l’estabilitat. Correspon al Govern espanyol conduir un procés de negociació política que ha estat absent en els últims anys”.

 

(Visited 27 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari