Puigdemont denuncia la brutalitat policial

El president carrega contra el govern espanyol i l'actuació dels cossos de seguretat
Título de la imagen
Título de la imagen

El president del govern de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha visitat després de votar a Cornellà de Terri, el col·legi electoral que li corresponia votar, a Sant Julià de Ramis, però que ha estat pres literalment per la Guàrdia Civil amb la intenció d’evitar el vot de la primera autoritat catalana.

Puigdemont ha visitat el col·legi i ha parlat alguns els ciutadans allà reunits. Després, davant dels mitjans de comunicació, ha lamentat la brutalitat policial. Segons el president, “la imatge de l’Estat espanyol ha arribat a unes quotes de vergonya que quedaran de per vida”. En la mateixa línia, el president afegia: “Avui el govern espanyol ha perdut molt més del que havia perdut fins ara; avui, Catalunya ha guanyat molt més del que ja havia guanyat”.

Els presents al pavelló de Sant Julià de Ramis (Girona) han esperat la sortida del president Puigdemont i l’han acomiadat amb crits de “votarem” i “president” per mostrar-li el seu suport.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides