El govern català demana la dimissió de Millo

Turull el fa responsable de "violència d'Estat"
puigdemont turull
puigdemont turull

El portaveu del govern de la Generalitat, Jordi Turull, ha comparegut a les 10.50 hores per segon cop durant el matí de l’1 d’octubre per anunciar que un 73% de les meses estan constituïdes i “estan funcionant”. En total, 4.661 meses operatives, ha especificat.

Després d’apel·lar a “la serenitat, el civisme i la paciència”, pels problemes per votar que han generat cues, ha expressat que el govern català demana la dimissió del delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, a qui responsabilitza de “la repressió” i la “violència d’Estat” que, segons ha dit, només la gent gran havia conegut durant la dictadura franquista.

Turull ha atribuït a Millo l’ús de “vocabulari de maltractador” i ha tancat la seva intervenció fent una crida a la comunitat internacional perquè deixi de considerar les accions contra el referèndum un afer intern d’Espanya.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides