Colau veu “covard” i “desautorizat” Rajoy

L'alcaldessa de Barcelona destaca que Puigdemont "ha intentat donar la cara i complir els seus compromisos"
Colau i Puigdemont
Colau i Puigdemont

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha condemnat l’actuació de les forces policials contra la votació del referèndum d’aquest 1 d’octubre, la convocatòria del qual s’ha mantingut malgrat va ser suspesa pel Tribunal Constitucional, i ha dedicat durs retrets contra el president del govern espanyol, Mariano Rajoy.

Colau troba que està “desautoritzat” a Catalunya i s’ha preguntat com es podrà recompondre “la ruptura emocional” que creu que resultarà de la manera com s’ha intentat impedir la votació. De fet, ha indicat que els fets d’aquest diumenge són “un punt d’inflexió”.

D’altra banda, ha destacat que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, “ha intentat donar la cara i complir els seus compromisos”, mentre que ha titllat Rajoy de “covard” i de president que Espanya no es mereix pel massiu desplegaments d’agents.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides