Enric Millo denuncia la passivitat dels Mossos d’Esquadra

El delegat del Govern afirma que "tot és una farsa"
Enric Millo, delegat del govern
Enric Millo, delegat del govern

El delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, ha comparegut en roda de premsa per anunciar que l’Executiu ha donat ordres a la Policia Nacional i a la Guàrdia Civil perquè es traslladin als “mal anomenats” col·legis electorals i requisin material. “Ens veiem obligats a fer el que no volíem fer”, ha dit Millo, davant la inacció dels Mossos d’impedir la votació.

El delegat ha acusat directament a la Generalitat d’haver “imposat la línia política per sobre del criteri professional” dels Mossos, “posant en risc el prestigi d’un cos policial que és de tots i per a tots“.

Segons Millo, el que ha passat en les primeres hores d’aquest 1-O, quan la Generalitat ha canviat les regles de votació, demostra que “tot és un engany, una farsa: sense col·legis, sense sobres, sense taules electorals. Tot és un frau“.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides