Els antiavalots carreguen contra l’1-O

Màxima tensió a Barcelona i intervencions als punts de votació de Puigdemont i Forcadell
1O jaume balmes
1O jaume balmes

Agents de la Guàrdia Civil, la Policia Nacional i els Mossos d’Esquadra s’han desplegat a centres d’arreu de Catalunya per impedir la celebració de l’1-O. Entre els punts de votació on es realitzen intervencions hi ha el de Sant Julià de Ramis, on es preveu que vagi a votar el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i l’escola Nostra Llar de Sabadell, on s’espera la presidenta del Parlament, Carme Forcadell.

En aquest darrer centre, els antiavalots han efectuat càrregues. La Guàrdia Civil ha entrat al centre de Sant Julià de Ramis després de retirar persones concentrades a l’exterior i de trencar els vidres. A més, els Mossos han intervingut per impedir la votació en el centre on havia d’anar a votar el vicepresident Oriol Junqueras.

La tensió s’ha disparat a partir de les 9 hores, quan s’havia previst l’obertura dels col·legis, en els punts on estan intervenint els agents, entre els quals les escoles barcelonines Jaume Balmes i Ramon Llull i el centre de votació d‘Artesa de Segre.

S’han produït càrregues també a l’escola Mediterrània de la Barceloneta, entre altres punts, però en una gran part dels punts de votació no s’havia produït cap incident a les 9.30 hores, per bé que els agents de la Guàrdia Civil han començat a visitar punts de votació a partir de les 8 hores.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides