Pel govern central, el referèndum ha quedat “desbaratat”

Título de la imagen
Título de la imagen

El govern central ha fet, a través de portaveus de la Moncloa, una primera valoració dels esdeveniments, minuts després que la Generalitat hagi donat les seves noves instruccions perquè els catalans puguin accedir al vot des de qualsevol col·legi electoral.

Per a la Moncloa queda “confirmat que l’estat de Dret ha desbaratat el referèndum il·legal”. Així ho “certifica” la compareixença del conseller Jordi Turull aquest mateix matí en la qual s’ha liquidat qualsevol vestigi de respectabilitat democràtica“.

“Per primera vegada”, afegeixen les fonts oficials, “en la història mundial de les eleccions es canvien les normes de votació a 45 minuts que aquesta comenci“. I es fa, afegeixen, “amb l’únic objectiu de forçar el seu resultat”.

“Sense cens, amb paperetes portades de casa, sense sobres i en el col·legi electoral que cadascun vulgui. Si el que va succeir en el Parlament els dies 6 i 7 de setembre va ser una burla democràtica, el d’avui és una burla electoral“, afegeix.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides