El cognom dels Pujol persegueix Esquerra

CAMPANYA: Autobús
Título de la imagen
Título de la imagen

Des dels partits d’àmbit estatal i les formacions d’esquerra, fa anys que s’han esforçat en seguir vinculant el nom del denostat Jordi Pujol i dels seus imputats familiars al món de Convergència i el PDeCAT. Sempre es pot treure rèdit polític d’un nou pas judicial en els casos que els ofeguen si aquesta vinculació s’arrossega.

El que no és tan comú és associar el cognom Pujol a Esquera Republicana de Catalunya. En aquests darrers dies, però, ha estat el propi partit d’Oriol Junqueras qui, irònicament, ho ha fet. I és que els republicans han decidit contractar una empresa de transports que passeja el cognom Pujol allà on va, perquè porti periodistes i tècnics del partit als actes i mítings d’ERC. Moltes conyetes ha generat això entre els periodistes, que no han dubtat en fer notar la relació Pujol-ERC a alguns dels dirigents dels republicans.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides