Jaume Roures crea un centre internacional de premsa per cobrir l’1-O

El centre estarà situat a la seu de Mediapro i comptarà amb tots els equipaments tècnics necessaris
Jaume Roures
Jaume Roures

El president del grup de comunicació Mediapro, impulsor de La Sexta i propietari dels drets d’emissió de La Lliga i la Champions, l’empresari Jaume Roures, ha organitzat l’International Press and Broadcasting Center, un centre internacional de premsa de pagament per donar cobertura al referèndum de l’1 d’octubre. Segons Roures, el centre de premsa per mitjans estrangers s’habilitarà a la seu de Mediapro, situada a l’avinguda Diagonal nº177 de Barcelona, malgrat que està en procés de venda.

Els mitjans que sol·licitin aquest servei hauran de pagar 10 euros al dia per periodista.A canvi, disposaran d’una sala de premsa amb les connexions necessàries, servei de traducció simultània a l’espanyol, anglès i francès, servei de càtering, de serveis tècnics i de manteniment. A més, Mediapro ofereix l’espai a “tots els representants polítics que vulguin comparèixer davant dels mitjans de comunicació”. El centre estarà obert des de les 9 del matí d’aquest divendres fins a les 5 de tarda del dilluns 2 d’octubre, l’endemà del referèndum.

El fundador i copropietari de Mediapro va signar el manifest Crida per la democràcia a favor del referèndum de l’1-O, en el qual acusava el govern de Mariano Rajoy d’una “deriva antidemocràtica impròpia del segle XXI”. Roures ha justificat la creació de l’International Press and Broadcasting Center preveient “els esdeveniments que es poden produir a Catalunya l’1 d’octubre i davant les nombroses peticions dels mitjans de tots els indrets“.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides