Els Mossos d’Esquadra, sota les ordres d’un coronel de la Guàrdia Civil

L'Estat coordinarà la Guàrdia Civil, Policia Nacional, Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana sota un sol comandament policial
El major dels Mossos, Josep Lluís Trapero
El major dels Mossos, Josep Lluís Trapero

El Govern de Mariano Rajoy ha assumit aquest dissabte el control dels Mossos d’Esquadra per mantenir l’ordre al territori català davant el referèndum de l’1-O. També s’ha creat un comandament policial únic del Ministeri d’Interior, que serà un coronel de la Guàrdia Civil, per supervisar la Guàrdia Civil, Policia Nacional, Mossos d’Esquadra i les policies locals.

La Fiscalia ha convocat aquest migdia una reunió amb els caps de la Policía Nacional, la Guàrdia Civil i els Mossos d’Esquadra, en la qual s’ha notificat aquesta decisió. Aquest fet implica la retirada de les competències a la Generalitat sobre la policia catalana.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides