Desactivada la nova web del referèndum

Puigdemont desafia el TSJC i piula una rèplica
Título de la imagen
Título de la imagen

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha fet un tuit aquest dissabte en què facilita una nova adreça web per accedir a la informació de les meses electorals de l’1-O. En aquest tuit, Puigdemont afirma que “no es poden posar portes al camp” i facilita un nou enllaç on “trobaràs el lloc on et correspon votar l’1 d’octubre”.

D’aquesta manera, el president ha tornat a desafiar el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que va ordenar aquest divendres en un escrit “deixar de forma immediata fora de línia i deshabilitar” la web www.onvotar.garantiespelreferendum.com, que també es va donar a conèixer amb un tuit de Puigdemont.

Aquesta és la tercera vegada en nou dies que l’alt tribunal ordena tancament de webs que fan referència a l’1 d’octubre. Fins ara, el Govern català havia replicat el contingut a pàgines amb altres dominis, fet que suposa “una clara desatenció dels pronunciaments del Tribunal Constitucional” segons el TSJC.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides