Nou linxament 2.0 a Serrat

Acusen el cantautor de botifler per criticar el referèndum
serrat leitmotiv
serrat leitmotiv

El cantautor Joan Manuel Serrat torna a ser la diana de l’ira de perfils independentistes a Twitter arran del seu posicionament públic sobre el moment actual del procés i el referèndum de l’1-O, la convocatòria del qual ha suspès el Tribunal Constitucional però manté el govern català.

Serrat considera que la votació organitzada per la Generalitat l’1-O “no és transparent” i “no pot representar ningú”, per bé que s’ha mostrat partidari dels referèndums. També ha criticat que la llei del referèndum la va tirar endavant en seu parlamentària una majoria que es troba “en minoria quant a nombre de ciutadans” i “a esquenes” dels diputats no independentistes i sense esmenes. Denuncia que tant des del govern del PP a Madrid com des de la Generalitat s’ha aprofitat el conflicte polític per “tapar” anys de retallades i corrupció, i troba que s’ha creat a Catalunya “una gran factura social” que creu que “costarà molt de temps recuperar”.

Perfils independentistes a les xarxes socials han reaccionat contra Serrat tot dedicant-li missatges com “botifler”, “nazi en el Medierráneo” i “fa temps que vas deixar de ser català”. També el posen “al costat dels repressors hereus del franquisme”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides