Com ha quedat en evidència Julian Assange?

assange twitter el mundo Today
assange twitter el mundo Today

No tot ha estat glamur i solvència en la sorollosa incursió del fundador de Wikileaks, Julian Assange, en el “xoc de trens” protagonitzat per la Generalitat i l’Estat central, com es va posar de manifest quan va anomenar “Pancho Sánchez” al personatge quixotesc Sancho Panza.

Assange s’ha empassat un titular humorístic d’El Mundo Today que l’al·ludia i ha reaccionat com si es tractés d’un titular del diari El Mundo. La conya d’El Mundo Today consistia a dir que Assange havia començat a tuitejar “paraules a l’atzar en català per donar suport als manifestants”. La piulada incloïa una imatge amb el següent missatge fals atribuït al compte de Twitter d’Assange: “Setze jutges d’un jutjat mengen fuet Barça COLLONS renoi!!!!”.

“Falso.. El Mundo, el estupido, Today, mañana, siempre”, ha respost Assange. Després, quan l’han informat que s’havia pres seriosament un titular de broma, ha replicat: “Agreixo la broma. Però és difícil trobar la diferència amb l’autèntic El Mundo, que sovint és feroçment estúpid”.

No l’haurà agraït tant quan ha esborrat ambdós tuits…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides