Els estibadors es desentenen dels vaixells-hotel policials

La coordinadora del Port de Barcelona acorda no abastir-los
port barcelona vaixell guardia civil
port barcelona vaixell guardia civil

Els estibadors del Port de Barcelona han decidit en assemblea “no operar” els vaixells-hotel on s’allotgen els agents policials arribats a la capital catalana des d’altres punts d’Espanya per participar en les actuacions contra la celebració del referèndum de l’1 d’octubre, com els escorcolls en dependències de la Generalitat que han tingut lloc aquest dimecres. En paraules del delegat sindical i membre de Podem Sebastián Huguet, “decidim no donar suport als vaixells de la repressió”.

La Coordinadora d’Estibadors Portuaris de Barcelona s’hi ha negat “en defensa dels drets civils”, ha anunciat a Twitter, una decisió adoptada en una assemblea aquest dimecres. Segons ha explicat un altre membre del comitè d’empresa a Catalunya Ràdio, han decidit no carregar dos contenidors en el vaixell Rhapsody.

En qualsevol cas, el mateix portaveu ha dit que creu que la Guàrdia Civil podrà ocupar-se d’aquesta tasca. Així mateix, ha dit que la decisió no s’estén al Port de Tarragona, on també ha arribat un vaixell-hotel.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides