Interior envia tres vaixells per acollir a més de 4.000 policies

Dos estaran ancorats a Barcelona i l'altre a Tarragona, fins passada la consulta de l'1-O
Título de la imagen
Título de la imagen

Tres creuers han atracat aquest dimecres als ports de Barcelona i Tarragona per allotjar una part dels reforços policials que ha enviat l’Estat a Catalunya amb motiu del referèndum de l’1 d’octubre. Dues d’aquestes embarcacions es mantindran atracades al port de Barcelona fins que hagi passat la data de la consulta independentista, i l’altre romandrà a Tarragona, al moll d’Andalusia.

Els treballadors del port de Barcelona han rebut una petició oficial del Ministeri de l’Interior esgrimint “arguments d’Estat” perquè el primer vaixell, que té capacitat per a 1.000 passatgers, pogués ancorar al moll de Lepant. La segona embarcació inicialment havia d’atracar al Port de Palamós, però se li ha denegat l’entrada i ha posat rumb a la capital catalana. El tercer ferri ha arribat a Tarragona cap a la una del migdia. Té 500 cabines i capacitat per a més de 2.100 passatgers.

Amb aquest nou moviment, el Ministeri d’Interior vol d’acollir els més de 4.000 agents de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat que s’hauran de desplegar en el territori català. Els tres vaixells seran utilitzats com a dormitoris, menjadors i zones comunes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides