Jordi Sànchez: “ells han declarat la guerra”

"Sortim a defensar les institucions pacíficament", proclama el president de l'ANC
Jordi Sànchez
Jordi Sànchez

El president de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Jordi Sànchez, ha desplegat retòrica bèl·lica a Twitter aquest dimecres per descriure la darrera actuació de l’Estat contra la celebració del referèndum de l’1 d’octubre. Troba que “ells han declarat la guerra”, en referència a l’operació endegada aquest dimecres per un jutjat de Barcelona, que inclou escorcolls a dependències de la Generalitat i detencions d’una desena d’alts càrrecs.

Sànchez considera que “s’han equivocat molt” i advoca per “defensar des de la no-violència les nostres institucions”. De fet, ha cridat a una mobilització a la cruïlla de la Rambla de Catalunya amb la Gran Via de Barcelona.

Per la seva part, el diputat d’ERC al Congrés Joan Tardà ha cridat davant de desenes de persones que “ells volen que hi hagi violència“, però descarta que n’hi hagi perquè “som demòcrates”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides