Els Mossos obren pas a la Guàrdia Civil a Terrassa

La policia catalana ha retirat les persones que bloquejaven el pas a la seu d'Unipost
Brimo Mossos d'Esquadra
Brimo Mossos d'Esquadra

Agents dels Mossos d’Esquadra han retirat algunes de les persones que bloquejaven el pas de la comitiva judicial que ha de donar validesa al registre de la Guàrdia Civil a la seu de l’empresa de paqueteria Unipost a Terrassa.

En aquest local, els agents de l’Institut Armat haurien de requisar material relacionat amb el referèndum de l’1 d’octubre. Entre el material que hi ha a Unipost s’hi trobarien citacions per a les meses electorals.

El titular del Jutjat d’Instrucció nº 3 dels de Terrassa, Sergi Casares Zayas, ha autoritzat la intervenció de la totalitat i obertura d’un dels sobres que porten el segell de la Generalitat, per aclarir la possible participació d’algun responsable de l’empresa com a cooperador necessari d’un delicte de malversació de cabals públics.

La Guàrdia Civil ha arribat a l’empresa cap a les sis del matí, finalment la comitiva judicial ha arribat a dos quarts de cinc de la tarda, però no ha pogut accedir a l’interior de l’empresa fins a dos quarts de vuit del vespre perquè s’ha trobat amb un grup de persones assegudes que els hi han impedit.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides