Cartells falsos a favor del NO

Apareix una falsa campanya del PSC, C's i el PP per augmentar la participació a l'1-O
cartells falsos PSC
cartells falsos PSC

A diverses localitats catalanes han aparegut cartells falsos de Ciutadans, el PSC i el PP a favor de votar no en el referèndum independentista de l’1 d’octubre.

Tot apunta que la falsa campanya pretén confondre als votants d’aquestes tres formacions amb la voluntat de fer-los votar i incentivar la participació en la consulta.

El PSC, en el seu compte de Twitter ha piulat: “vergonya aliena per la falsa campanya amb la qual volen enganyar pel ‘referèndum’ sense garanties”.

De fet, fonts socialistes asseguren que el PSC portarà aquest dimarts a la Fiscalia la utilització fraudulenta de les seves sigles i la marca en una campanya que han qualificat d’il·legítima.

Aquest diumenge, en el decurs de la festa de la Rosa del PSC el primer secretari dels socialistes catalans, Miquel Iceta, va demanar als ciutadans que no participen en la consulta de l’1-O en considerar-la un “muntatge dels independentistes”.

En el fals cartell amb les sigles del PSC pot llegir-se “Vota no i construïm una nova Espanya”. En el de Ciutadans es llegeix “Vota no. Ciutadans units, ciutadans millors”, i en el del PP posa “Per Espanya, vota no”.

(Visited 59 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari