La Guàrdia Civil confisca 100.000 cartells del referèndum

El president Rajoy ha felicitat la Benemèrita per "defensar la llei, la Constitució i els drets dels ciutadans"
Guàrdia civil tricorni
Guàrdia civil tricorni

Agents de la Guàrdia Civil ha confiscat més de 100.000 cartells de propaganda del referèndum que han localitzat en un magatzem que l’empresa Marc Martí té a Barcelona.

Treballadors de l’empresa ho han confirmat, com també ho ha fet el president del Govern, Mariano Rajoy, en un acte del PP celebrat aquest vespre a Barcelona. Rajoy ha felicitat la Guàrdia Civil, dient que els seus agents “ho han fet en defensa de la llei, de la Constitució i dels drets dels ciutadans, com és la seva obligació“.

Aquest divendres, agents de l’Institut Armat han fet inspeccions als locals que l’empresa Marc Martí té a Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat. També han fet inspeccions a l’empresa Artyplan, amb seu a Sant Feliu de Llobregat.

Durant els escorcolls s’han concentrat partidaris de la independència per protestar contra l’operatiu policial que s’està fent contra els preparatius del referèndum independentista de l’1 d’octubre.

Al polígon industrial on està ubicada l’empresa Artyplan s’hi han concentrat un centenar de persones que han corejat lemes com “Votarem!” i “Fora les forces d’ocupació”.

La Guàrdia Civil també s’ha dirigit aquest divendres a mitjans de comunicació catalans per fer-los arribar l’advertiment que no han d’incloure publicitat sobre el referèndum del pròxim 1 d’octubre.

Alguns mitjans han estat el diari El Punt Avui o digitals com El Nacional i El Racó Català. Els màxims responsables TV3 i Catalunya Ràdio, mitjans dependents de la Generalitat de Catalunya, ja van rebre l’advertiment directe del Tribunal Constitucional.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari