Gordó conserva el passaport

La Fiscalia volia que el jutge accedís als mòbils de l'exconseller i li prohibís a sortir a l'estranger
Germà Gordó
Germà Gordó

El magistrat Carlos Ramos ha rebutjat imposar les mesures que la Fiscalia havia demanat per a Germà Gordó, exconseller de Justícia i exdiputat de Junts pel Sí -ara no adscrit-, que ha declarat aquest dijous com a investigat pel cas del 3%.

L’acte conegut aquest divendres expressa que no procedeix ni l’aprehensió ni l’accés al contingut dels telèfons mòbils que té el diputat, ni tampoc la imposició de la prohibició de sortir del territori espanyol.

El magistrat argumenta que no cal analitzar el contingut del mòbil que Gordó té com a diputat perquè la policia judicial va comprovar que no contenia noves dades d’interès, i pel que fa al terminal que empra com a advocat, indica que no hi ha indicis que pugui contenir informació d’interès.

La prohibició cautelar d’abandonar territori espanyol s’ha desestimat perquè es considera que no té suport indiciari l’argument presentat pel fiscal, segons el qual Gordó podria posseir fons a l’estranger.

En la seva declaració d’aquest dijous, l’exconseller de Justícia i exgerent de Convergència, investigat com un home clau en la trama de pagament de comissions al partit a canvi d’adjudicacions, ha reconegut que es reunia amb els empresaris investigats perquè era la seva obligació pel càrrec que tenia al partit. També ha negat que l’expresident Artur Mas tingués relació amb la gestió econòmica de CDC.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides