Les policies requisen material de l’1-O

Retirades de cartells i identificacions marquen l'inici de la campanya
cup referendum si 1-O
cup referendum si 1-O

L’inici oficial de la campanya del referèndum de l’1-O, la convocatòria del qual ha suspès el Tribunal Constitucional, ha estat marcada per les identificacions i la confiscació de material durant l’enganxada de cartells en alguns municipis. Hores abans, el míting d’obertura de campanya pel Sí -l’única campanya que es fa, d’altra banda- que ha tingut lloc a Tarragona, s’havia desenvolupat sense cap entrebanc per part de l’Estat.

A localitats com Montcada i Reixac, Cerdanyola del Vallès, Ripollet, Masquefa, Figueres, Llagostera i Alcanar, segons han denunciat la CUP i ERC a les xarxes socials, agents dels diversos cossos policials activats contra l’organització de l’1-O i la seva campanya, entre els quals els dels Mossos d’Esquadra i les respectives policies locals, han procedit a identificar persones que penjaven cartells i els han requisat material.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides