El jutge interroga Eugenio Pino pel pendrive del cas Pujol

L'ex DAO de la Policia està investigat per delictes de prevaricació, frau processal i fals testimoniatge
Título de la imagen
Título de la imagen

Aquest dimecres, l’exdirector adjunt operatiu (DAO) de la Policia, Eugenio Pino, serà interrogat en qualitat d’investigat pel jutge d’instrucció número 11 de Madrid, Juan Javier Pérez, per haver-hi introduït, presumptament, en el sumari del cas Pujol, un pendrive amb informació de la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) sobre el frau fiscal de la família de l’expresident de la Generalitat, Jordi Pujol.

A banda de l’ex DAO de la Policia, el jutge Pérez també investiga al seu subordinat i inspector en cap, Bonifacio Díez Sevillano, pels delictes de prevaricació, frau processal i fals testimoniatge. Sevillano està citat com investigat el pròxim 19 de setembre.

El magistrat instructor del cas Pujol, José de la Mata, va arxivar la peça separada relativa en aquesta memòria extraïble en considerar que no s’ha pogut acreditar ni l’origen ni la ubicació dels documents, niqui els va obtenir i com“, ni tampoc “la cadena de custòdia dels mateixos”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides