Abacus justifica la venda de les samarretes del Sí

Título de la imagen
Título de la imagen

La cap d’àrea de Participació de la cooperativa Abacus, Muntsa Turon, ha respost a les queixes per la venda de samarretes del Sí a les seves botigues que “hem atès la petició expressa de l’Assemblea Nacional Catalana per distribuir les samarretes d’aquesta pròxima diada” perquè respon a “la pluralitat i el respecte a la diversitat que són valors que ens caracteritzen en el gairebé mig segle de trajectòria”.

A més, Turon recorda en el seu comunicat que “les iniciatives i activitats d’Abacus Cooperativa són també plurals. Per exemple hem col·laborat amb el Correllengua, o hem organitzat presentacions de llibres als nostres establiments que expressen posicionaments diversos, com ha estat el cas de la presentació del llibre ‘Tercera Via’ de Miquel Iceta o ‘El Tren’ d’en Ferran Requejo, o, per exemple, es van utilitzar caixes de cartró per les votacions de la comunitat veneçolana a Barcelona”.

Al comunicat d’Abacus s’assegura que el Consell Rector i l’Assemblea General de socis han avalat aquesta actuació. Els socis que van demanar que es retirés la venda de les samarretes volen saber, ara, quins òrgans, en quina data i en quina acta hi ha constància de la col·laboració d’Abacus amb la campanya de l’Assemblea Nacional Catalana.

Així mateix, volen saber si com a socis tenen dret a proposar campanyes (i a qui s’han d’adreçar) que facin un ús idèntic de l’espai i el temps que ha fet aquesta campanya per oferir punts de vista diferents sobre la mateixa qüestió.

(Visited 60 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari