El sindicat dels Mossos: “El que digui un jutge va a missa”

El secretari general del SME afirma que qualsevol mosso sap que desobeir té conseqüències
Mossos d'Esquadra
Mossos d'Esquadra

Toni Castejón, secretari general del sindicat dels Mossos d’Esquadra (SME), davant el paper que ha de tenir la policia catalana vers la convocatòria de l’1-O assegura que la policia catalana no té una altra opció que complir la llei i que qualsevol mosso sap que desobeir té unes conseqüències, en declaracions a la Cadena SER.

El secretari general del SME ha defensat que la policia és apolítica i ha de complir el seu deure. Castejón ha afirmat que “aquest debat fa temps que està entre nosaltres i ara hi ha més inquietud i preguntes però no tenim elecció d’escollir què es fa”.

El dirigent sindical de la policia catalana ha assenyalat que la gent té clar on treballa i en què consisteix la seva feina, afirmant que “no podem escollir“. “És com en els desnonaments, no podem fer res més que complir la llei”, ha afegit Toni Castejón.

El secretari general del sindicat dels Mossos ha assegurat que no hi ha dubtes que s’ha de complir la llei, i ha dit amb rotunditat que “el que digui un jutge va a missa“.

Castejón, que ha assegurat que qualsevol policia que es plantegi desobeir “sap les conseqüències” i que el “càstig seria molt dur”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides