Queda desert un concurs de publicitat institucional de la Generalitat

La campanya "per potenciar el civisme", prevista fins l'1O, no ha trobat cap empresa que la vulgui fer
Jordi Cuixart
Jordi Cuixart

El Govern de la Generalitat ha declarat desert aquest dijous un concurs d’adjudicació urgent d’inserció de publicitat institucional per “potenciar el civisme” entre la ciutadania fins a un dia abans del referèndum de l’1 d’octubre. Segons ha pogut saber Europa Press, el contracte de la campanya, que no fa referència explícita en cap moment al referèndum convocat per a l’1 d’octubre, es va publicar el dilluns “amb caràcter d’urgència“.

La Secretaria de Difusió i Atenció Ciutadana va contactar “amb caràcter d’urgència” amb les companyies Carat, Focus Media, Arena Media Communications i Havas Media. D’aquestes, solament es van valorar les ofertes que van fer Carat i Focus Media, ja que Arena va presentar un escrit de renúncia a la licitació i la d’Havas Media no es va arribar a valorar per “mancar del requisit formal de signatura dels seus representants”.

Finalment, el Govern va adjudicar el dilluns la campanya de publicitat institucional a Carat perquè va ser la que va fer l’oferta més econòmica, de 2,7 milions d’euros. Tot i això, l’empresa va comunicar el mateix dia la seva renúncia mitjançant correu electrònic.

Arribats a aquest punt, el Govern va procedir a adjudicar el contracte a Focus Media, per un import total de 2,8 milions d’euros, però l’empresa també va renunciar al contracte. Així doncs, la Generalitat ha hagut de comunicar que “a causa de la renúncia del segon adjudicatari, s’ha declarat deserta la contractació“.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides