Quina relació tenen Pilar Rahola i Helena Rakosnik amb l’Aràbia Saudita?

pilar rahola t5
pilar rahola t5

Són vocals del patronat de la Fundació Rosa Oriol, vinculada a l’empresa Tous, dedicada a la comercialització de joies, rellotges, carteres, bosses de mà i accessoris. El grup Tamkeen Retail, que té la seva seu central a la ciutat d’àrab de Jeddah, té la franquícia per la venda dels productes Tous als països del Consell de Cooperació del Golf: Aràbia Saudita, Kuwait, Emirats Àrabs Units, Qatar, Bahrain i Oman. A Aràbia Saudita, Tous té botigues obertes a Jeddah, Al Khobar i la capital, Riad.

Pilar Rahola és una militant sionista convençuda i no desaprofita cap ocasió per criticar el món àrab i l’Islam, però això no és obstacle perquè formi part del patronat que presideix la seva amiga Rosa Oriol. A més d’ella i de l’esposa de l’expresident de la Generalitat Artur Mas, que és vicepresidenta de la Fundació, també en forma part la monja Lucía Caram.

La revista mensual La Marea, que dóna detalls de la vinculació de Rahola amb Aràbia Saudita en el seu darrer número, reprodueix una frase de la periodista: “Aràbia Saudita és la metàfora de la nostra feblesa miserable. Necessitem el seu verí per garantir el nostre model de societat, sabedors que aquest verí intenta destruir-nos. És una tirania ferotge que promociona idees totalitàries. Però és una tirania poderosament rica, i quan aquest adverbi i aquest adjectiu rematen la frase, el substantiu ja no importa”.

La Fundació Rosa Oriol té el suport del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat i de l’Ajuntament de Manresa.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.