El personal d’Eulen torna a la vaga

L'assemblea de treballadors ha decidit reiniciar les mobilitzacions a partir del 8 de setembre
Vaga a l'aeroport del Prat
Vaga a l'aeroport del Prat

A petició del comitè de vaga d’Eulen, l’assemblea de treballadors del Prat han decidit tornar a convocar noves mobilitzacions a l’aeroport, que van interrompre després dels atemptats de Barcelona i Cambrils. Així, el personal de l’empresa tirarà endavant a partir del 8 de setembre aturades de dues hores al dia cada divendres, una a les 10.30 h i l’altra a les 18.30 h.

Sobre la taula tenen algunes sancions que l’empresa ha posat als treballadors. Les consideren injustificades i creuen que són una venjança i per aquest motiu han decidit reprendre les accions reivindicatives.

Així ho ha decidit l’assemblea celebrada avui al Prat de Llobregat, en què han votat 115 treballadors dels 350 que té l’empresa a l’aeroport barceloní, tots ells a favor de la vaga.

Pel que fa al l’arbitratge d’obligat compliment, imposat pel govern espanyol, l’assessor del comitè de vaga, Juan Carlos Giménez, ha anunciat que aquest dilluns presentaran, al Tribunal Suprem, la denuncia en contra del laude que consideren “il·legal i abusiu”. En aquest sentit, Giménez ha assegurat que “si el laude no contempla aquests acomiadaments i les sancions –que denunciem-, la vaga anirà endavant i podria ser que s’ampliés a més d’un dia i una hora”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides